Πληρωμή μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής Κάρτας VIVAWALLET:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα oikeiaoikia.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, Diners, Maestro & American Express. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μεταφέρονται σε ασφαλές περιβάλλον της VIVAWALLET  που προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (3D Secure, SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα παρακαλούμε όπως ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε στη φόρμα πληρωμής τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Μόλις προχωρήσετε σε ολοκλήρωση της παραγγελίας θα ανακατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Πειραιώς και θα σας εμφανιστεί σε ξεχωριστό παράθυρο η φόρμα πληρωμής. Τα στοιχεία τα οποία θα συμπληρώσετε στη φόρμα πληρωμής τα παρέχετε στο σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών της Τράπεζας Πειραιώς και όχι στο ηλεκτρονικό κατάστημα oikeiaoikia.gr. Το oikeiaoikia.gr δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία αυτά, αλλά ενημερώνεται από την Τράπεζα Πειραιώς για την κατάσταση της πληρωμής.

Με κατάθεση σε τράπεζα:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε τράπεζα που συνεργάζεται με το σύστημα ΔΙΑΣ (μέσω φυσικού καταστήματος, e-banking ή phone banking – ανάλογα με τις δυνατότητες κάθε τράπεζας), απλά δίνοντας τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού και τον κωδικό της παραγγελίας που θα σας δοθεί με την ολοκλήρωσή της

Εναλλακτικά, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς του oikeiaoikia.gr

Τράπεζα: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τράπεζα: ALPHA

Τράπεζα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Τράπεζα: EUROBANK

Με την λήψη ενημέρωσης στο σύστημα πληρωμών μας για την εξόφληση, επιβεβαιώνουμε την παραγγελία σας και ξεκινά η διαδικασία αποστολής της. Παρακαλούμε κρατήστε το αποδεικτικό της συναλλαγής σας.

Αντικαταβολή:

Για παραγγελίες έως 200€ μπορείτε να της ξοφλήσετε με αντικαταβολή η στο κατάστημα μας (για παραλαβή από κατάστημα).