Η εταιρεία Οικεία Οικία εμπορεύεται προϊόντα υψηλής αντοχής και διάρκειας σε συνδυασμό με όμορφα σχέδια.

Τα μέλη της εταιρείας, έχοντας μια μακρά ιστορία νεωτερισμού και παράδοσης στα είδη υγιεινής, κουζινών, πλακιδίων και ανακαινίσεων, είναι σε θέση να ικανοποιούν τις απαιτήσεις για εμπορικές και οικιακές εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα. Το προσωπικό μας αποτελείται από συνεργάτες με μεγάλη εμπειρία & γνώση του αντικειμένου, προσφέροντας στην εταιρεία ανοδική πορεία, με ικανοποιημένους και έμπιστους πελάτες.

Χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα των προϊόντων, οι λογικές τιμές, η υψηλή ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες των πελατών, ωθούν την εταιρία να προχωράει μπροστά, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται.

Ανακαλύπτοντας την καινούργια γκάμα προϊόντων της εταιρείας μας, θα διαπιστώσετε ποικιλομορφία, κομψότητα, αισθησιασμό και πρωτοτυπία.

Περιηγηθείτε στo νέo μας eshop και βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Για κάθε χώρο, υπάρχει το ανάλογο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την κάθε ανάγκη. Το κάθε κομμάτι έχει κατασκευαστεί με την αισθητική, την απόδοση, την αντοχή και τις απαιτήσεις που επιθυμεί ο καταναλωτής. Για αυτό και τα προϊόντα μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξεχωριστά και διαφορετικά μπάνια και κουζίνες. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει να γίνουν συνδυασμοί και πάντρεμα διαφορετικών στυλ με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών χώρων.