Στοχεύοντας σε υψηλά επίπεδα ποιότητας, καινοτομίας και στην παροχή ολοκληρωμένων & σύγχρονων λύσεων.

Μπάνιο.

Στο eshop μας θα βρείτε αυθεντικά έπιπλα μπάνιου,προσφέροντας,φροντίδα,  υγιεινή & νέες λύσεις στην επίπλωση.

Κουζίνα.

Οι κολεξιόν μας βασίζονται πάντα σε μια ενδελεχή έρευνα στυλ και σχεδίου, περιλαμβάνοντας σχέδια σύγχρονα & άρτια αισθητικά.

Πλακάκια & Laminate.

Προϊόντα που ξεχωρίζουν για την υπεροχή τους στη βιομηχανία πλακιδίων & laminate και αναδεικνύουν τον σχεδιασμό εσωτερικού και εξωτερικού χώρου..

Αξεσουάρ.

Η μεγάλη ευελιξία σε αξεσουάρ επιτρέπει να γίνουν συνδυασμοί και πάντρεμα διαφορετικών στυλ με σκοπό τη δημιουργία μοναδικών χώρων..

Κορυφαία ποιότητα, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγορά.
Δείτε πως θα γίνει ο χώρος σας

Επιλέγοντας και παραγγέλλοντας τα πλακάκια και τα υλικά της αρεσκείας σας,  η διακοσμήτρια της “Οικεία Οικία” σας παρουσιάζει , σε ειδικό πρόγραμμα προσομοίωσής του χώρου σας, το τελικό σχέδιο για τον τεχνίτη. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η άσκοπη αγορά υλικού (πχ decor), γλιτώνετε χρόνο & λάθη & τοποθετούνται σωστά τα υλικά που επιλέξατε.

*Παρέχεται δωρεάν στον χώρο μας κατα την αγορά των υλικών, αλλά και σε ολοκληρωμένες ηλεκτρονικές παραγγελίες, εάν ζητηθεί.

Μπάνιο σε 3 ημέρες

Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση και ολοκλήρωση του μπάνιου σας σε τρεις (3) ημέρες. Οι έμπειροι συνεργάτες σε συνδυασμό με τα άριστα προϊόντα της “Οικεία Οικία” αναλαμβάνουν το μπάνιο σας εξολοκλήρου και ( *με άρτια και άψογη τοποθέτηση υλικών) σας το παραδίδουν σε 3 ημέρες.

*Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η σωστή τοποθέτηση και εφαρμογή του κάθε υλικού και αντικειμένου,για την διάρκεια ζωής του αλλά και προς αποφυγήν μελλοντικών βλαβών. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και ξενοιάστε.

Για κάθε χώρο, υπάρχει το ανάλογο προϊόν που έχει σχεδιαστεί για να καλύψει την κάθε ανάγκη.

Για ειδικούς

Σκοπός μας είναι να συμπορευόμαστε και εμπνέουμε τους επαγγελματίες (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, υδραυλικούς και εμπόρους) με την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων. Γνωρίστε μας σήμερα!

Creative Ideas

Μοντέρνοι & διαχρονικοί σχεδιασμοί χώρων από το εξειδικευμένο προσωπικό μας με στόχο μία αρμονική δημιουργία στο χώρο σας, με προτεινόμενα σχέδια για τον συνεργαζόμενο τεχνίτη, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Παροχές

Παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά το σχεδιασμό μιας ανακαίνισης ή μιας κατασκευής
Επιτελούμαστε, εάν ζητηθεί, της διεξαγωγής εργασιών.
Δυνατότητα χονδρικής πώλησης σε ανταγωνιστικές τιμές

Άμεση εξυπηρέτηση

Η “Οικεία Οικία” εμπορεύεται τα προϊόντα της μέσω και του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.oikeiaoikia.gr στο οποίο θα βρείτε σύγχρονες & οικονομικές λύσεις για το μπάνιο, την κουζίνα, το δάπεδο & τη διακόσμηση του χώρου .